TTÜ Logistikainstituudil on hea meel kutsuda Teid kohtuma logistika ja transpordi valdkonna silmapaistvate ettevõtjate-praktikutega ning saama osa aruteludest olulistel teemadel.

Ühtlasi on võimalus teha tutvust TTÜ uue innovatsiooni- ja ettevõtluskeskusega MEKTORY.

TTÜ Logistikainstituudi partnernädal toimub oktoobri 7.-9. oktoobrini TTÜ-s, Mustamäel. Selle raames tulevad nii logistika kui teiste erialade tudengitele ja magistrantidele, aga ka kõikidele teistele asjast huvitatutele oma kogemustest ja edusammudest rääkima logistika, transpordiplaneerimise ja tarneahela juhtimise valdkonna silmapaistvad ettevõtjad-praktikud.

Esmaspäeval, 7. oktoobril on teemaks „Avameelselt RailBaltic’st”:
16:10 Pille Metspalu, Hendrikson ja Ko: Raudtee läbi kolme maakonna – Rail Baltic’u planeerimisprotsess.
16:45 Anti Moppel, Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium: Miks on RailBaltic Eestile vajalik.
17:15 Kaido Simmermann, Läti Raudtee, varasem Eesti Raudtee juhatuse esimees: Rail Baltic – pilk lõunast.
17:45 Olli Keinänen, Helsingi linnavalitsuse rahvusvaheliste suhete osakonna juhtivekspert: Rail Baltic – pilk põhjast

Partnernädala täpsem ajakava (täieneb) avaneb siit: http://www.ttu.ee/ehitusteaduskond/logistikainstituut-2/tudengile-12/partnernadal-2013/ .

Loengud toimuvad kell 16:00-18:30 ja on eesti keeles (v.a. Olli Keränen’i loeng 7. oktoobril).

Osavõtt loengutest on tasuta, palume end registreerida siin.